Postani član/ica žirija programa PLUS!

Zagreb Film Festival poziva te da se prijaviš na natječaj i postaneš član/ica peteročlanog žirija programa PLUS namijenjenog srednjoškolcima. Sudjeluj u jedinstvenom filmskom događanju i neka tvoje mišljenje odluči o pobjedniku!

Program PLUS namijenjen mladoj publici ove godine održava se četvrti put na Zagreb Film Festivalu. PLUS je natjecateljski program, a o najboljem filmu u programu odlučit će mladi žiri sastavljen od 5 učenika/ica srednjih škola. Filmovi programa PLUS bit će prikazivani od ponedjeljka do petka u 16:00 sati, za vrijeme trajanja festivala u kinu Europa. Članovi/ice žirija pogledat će svih 5 filmova te će u petak poslije zadnje projekcije odlučiti o filmu pobjedniku koji osvaja nagradu u iznosu od 500 EUR.

Pozivamo sve zainteresirane u dobi od 15 do 19 godina koji žele biti dio peteročlanog žirija natjecateljskog programa za mladu publiku – PLUS, da se prijave na natječaj. Potrebno je poslati motivacijsko pismo (max 1800 znakova) i kritiku svojeg najdražeg filma e-mailom na: plus@zagrebfilmfestival.com. U prijavi je potrebno napisati kontakt roditelja ili staratelja (ime i prezime, telefon i e-mail) te navesti koju školu pohađate.

Prijave traju do 11. listopada, a odabrane članove žirija objavit ćemo do 13. listopada.

Kontakt osoba:
Katarina Crnčić
Kino Europa
katarina@zagrebfilmfestival.com
Mobitel: 098/9739464